Mitsubishi PUHZ-SHW230YKA Zubadan

 

Mitsubishi Electric Pompa de caldura aer - apa Mitsubishi Electric Zubadan Unitate Externa R410A PUHZ-SHW230YKA (PUHZ-SHW230YKA)

25 027,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
neozone.ro
Descrierea produsului
Sisteme de incalzire de ultima generatie economice si ecologice
Atat economice cat si sigure pentru mediul ambiental, pompele ce caldura ecodan de la Mitsubishi Electric incorporeaza un sistem foarte eficient de tip pompa de caldura ce preia caldura din aer, o sursa regenerabila de energie. Acestea sunt echipate cu sisteme avansate de control ce asigura un reglaj meticulos al temperaturii asigurand o incalzire confortabila, realizand si economie de spatiu prin utilizarea de unitati interioare All-in-one usor de instalat. Economia de energie, confortul ridicat, intalarea simpla au adus sistemele de incalzire ecodan in centrul scenei pompelor de caldura.
Functionaritatea pe care o asigura ecodan acopera necesitatile de incalzire, preparare apa calda menajera, precum si racire. Racirea se poate realiza cu ventiloconvectoare, pereti si plafoane radiante in cazul unitatilor split si monobloc, sau cu unitati interioare de climatizare in cazul sistemelor hibride.
Tabel de combinatii
Pompele de caldura de tip split
Pompele de caldura de tip split sunt solutia cea mai buna pentru protejarea intalatiei hidraulice impotriva inghetului, fiind ideale pentru tari cu climate reci, cum este Romania, conferind siguranta ridicata in exploatare, chiar si in situatii neprevazute de intrerupere temporara a alimentarii cu energie electrica.

Unitati exterioare
Seria ZUBADAN
Seria ZUBADAN incorporeaza tehnologia originala Injectie Flash care imbunatateste capacitatea deja ridicata a sistemului. Acesta serie de unitati exterioare realizeaza performante de incalzire superioare in regiuni cu temperaturi scazute.
Performante imbunatatite de incalzire
Circuitul de Injectie flash de la Mitsubishi Electric atinge performante remarcabile de incalzire. Aceasta tehnologie are ca rezultat pastrarea capacitatii nominale pana la -15°C, iar plaja de functionare garantata in modul de incalzire a fost extinsa pana la -28°C. Astfel, seria de unitati ZUBADAN este perfecta pentru incalzirea caselor din regiuni reci.
Confort imbunatatit
Circuitul de injectie de tip Flash imbunatateste pornirea si recuperarea dupa un ciclu de degivrare. Un control nou al degivrarii imbunatateste de asemenea si frecventa degivrarii. Aceste caracteristici permit atingerea temperaturii setate mai repede.

Controlul degivrarii ZUBADAN
Rezultatele testarii in functionare: Cladire de birouri in Asahikawa, Hokkaido, Japonia

Tehnologia de injectie Flash de la Mitsubishi Electric
Cheia pentru performata ridicata de incalzire la temperaturi exterioare coborate

Seria Zubadan este echipata cu circuitul de injectie Flash dezvoltat de Mitsubishi Electric, care este compus dintr-un circuit de by-pass si un schimbator de caldura (HIC). Schimbatorul de caldura transforma refrigerantul lichid, deviat prin circuitul de by-pass, intr-o stare gaz-lichid pentru a scadea astfel sarcina compresorului. Acest proces asigura performante excelente de incalzire chiar si atunci cand temperatura exterioara scade foarte jos. In unitati traditionale, atunci cand temperatura exterioara este coborata, volumul de refrigerant care circula prin compresor scade din cauza scaderii presiunii refrigernatului si a protectiei la supraincalzire cauzata de compresia ridicata, rezultand astfel scaderea capacitatii de incalzire. Circuitul de injectie Flash injecteaza refrigerant pentru a mentine volumul de refrigerant in circulatie, precum si sarcina compresorului, mentinand astfel capacitatea de incalzire.
Diagrama Mollier prezentand functionarea unitatilor ZUBADAN cu injectie Flash de refrigerant:

Untitati interioare
Noile unitati interioare compacte all-in-one
Usor de instalat si de intretinut
All-in-one: Toate componentele cheie functionale sunt incorporate Dimensiuni compacte Instalare facila: supapele de singuranta sunt montate din fabrica Servisare usoara: Componentele relevante sunt localizate la fata unitatii pentru mentenanta usoara

Tehnologia unica a ecodan - Auto Adaptarea
Maximizeaza economia de energie in timp ce asigura confortul
In ceea ce priveste relatia dintre temperatura agentului termic si eficienta pompei de caldura, o scadere de 1°C in temperatura apei imbunatateste coeficientul de performanta (COP) a sistemului cu 2%. Asta inseamna ca economia de energie este dramatic afectata de controlul temperaturii de curgere a apei prin sistem.
Intr-un sistem de control conventional, temperatura de curgere a apei este determinata pe baza unei curbe prestabilite, depinzand de temperatura exterioara. Cu toate aceastea trebuiesc realizate setari complicate pentru a atinge curba obtima de reglaj.

Functia de Auto Adaptare de la Mitsubishi Electric urmareste schimbarile de temperatura interioara si exterioara si ajusteaza teperatura apei in consecinta.
Tintind sa realizeze atat confort cat si economie de energie, Mitsubishi Electric introduce cu mandrie un controler nou revolutionar. Functia noastra avansata de Auto Adaptare masoara temperatura interioara si temperatura exterioara, calculand apoi capacitatea de incalzire necesara. Mai simplu spus, temperatura de curgere a agentului termic este automat controlata in acord cu capacitatea de incalzire solicitata, in timp ce temperatura din camera este in permanenta mentinuta, asigurandu-se livrarea caldura necesara simultan cu evitarea risipei de energie.
In continuare, estimand viitoarele schimbari in temperatura camerei, sistemul lucreaza pentru a preveni, cresteri sau scaderi ale temperaturii apei ce nu sunt necesare. Pe cale de consecinta, Auto Adaptarea maximizeaza atat confortul cat si economia de energie fara a fi nevoie de setari complicate.
Exemplu

Controlere la distanta

Controlere inteligente si prietenoase cu utilizatorii
Controlerul principal
Controlerul principal
Monitorizare energetica
Control pentru 2 zone de temperatura
Doua programe separate de functionare
Setare pentru regim de vara
Senzor de temperatura ambientala integrat
Control hibrid (conectare cazan)
Mod de uscare pardoseala
Timer saptamanal
Mod de vacanta
Preventie anti-Legionella
Coduri de eroare

Controler fara fir (optional)
Senzor de temperatura integrat, usor de plasat in cea mai buna pozitie pentru a detecta temperature din camera
Nu mai sunt necesare cabluri
Design simplu usor de operat
Control la distanta pentru orice camera fara a avea nevoie de instalare la locatie
Iluminare ecran si butoane mari pentru operare
Activare si anulare producere de apa calda menajera
Mod simplificat de vacanta

Garantie: 36 Luni Tip Unitate: Unitate Externa Tip Agent Frigorific (Freon): R-410A Greutate unitate exterioara: 143 kg Capacitate Racire: 20 kW Capacitate Incalzire: 23 kW Tip Bransament: Trifazat Inverter: Standard Inverter Capacitate EER : 3.55 Capacitate COP: 3.65


Denumiri similare la Pompa de caldura Mitsubishi PUHZ-SHW230YKA Zubadan: PUHZ SHW 230 YKA Zubadan, PUHZSHW230YKAZubadan, PUHZ SHW230YKA Zubadan, PUHZ-SHW230YKAZubadan


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.