Daikin EHYHBH08AV32

Daikin EHYHBH08AV32

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (12.04.2020): 5 999,00 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
Caracteristicile produsuluiPompa de căldură hibridă Daikin Altherma combină tehnologia pompei de căldură aer-apă cu tehnologia de condensare a gazuluiModul de gaz montat pe pereteÎn funcție de temperatura exterioară, prețurile la energie și încărcătura internă de căldură, pompa de căldură hibridă Daikin Altherma alege întotdeauna cel mai economic mod de funcționareCost redus al investiției: nu este nevoie să înlocuiți radiatoarele existente (până la 80 ° C) sau țevi leOferă căldură suficientă în aplicațiile de renovare, deoarece toate încărcăturile termice sunt acoperite până la 32kWInstalare simplă și rapidă, datorită dimensiunilor compacte și interconexiunilor rapide De ce să alegeţi un sistem de aer condiționat marca Daikin?

Daikin este liderul mondial în domeniul soluţiilor de climatizare eficiente din punct de vedere  energetic. Graţie inovării continue în creşterea nivelurilor de confort, eficienţă energetică, control şi fiabilitate, noi definim reperele de calitate din industrie.

Datorită soluţiilor noastre de climatizare fiabile, nu va mai fi nevoie să sacrifici confortul în defavoarea eficienţei energetice. Cei peste 90 de ani de experienţă în domeniul aerului condiţionat ne permit să oferim soluţiile cele mai confortabile, fiabile şi eficiente din punct de vedere energetic, disponibile pe piaţă.

Confort

Colaborăm cu tine pentru a contura un climat bazat pe încălzire, răcire, control al umidităţii, ventilare şi purificare.
  • Sistemele inteligente de control vin în întâmpinarea stilului tău de viaţă
  • Tehnologiile inovatoare, precum ochiul inteligent, optimizează fluxurile de aer
  • Funcţiile de ventilare şi purificare a aerului elimină mucegaiul, alergenii şi alte virusuri şi bacterii
Tehnologii cu eficienţă ridicată pentru viitor

Soluţiile noastre sunt clasificate ca având etichetele cu cea mai ridicată eficienţă energetică de pe piaţă. Datorită energiei din surse regenerabile și economiilor datorate tehnologiei Inverter, beneficiezi de o soluție completă, care îți asigură un confort remarcabil, fără încărcarea facturii de energie electrică. Dedicarea noastră pentru dezvoltarea unor soluţii de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unităţile Daikin devansează standardele impuse de legislaţie.

Economie de energie

Tehnologiile eficiente din punct de vedere energetic te ajută să economisești bani şi energie. Nu ar fi un produs Daikin dacă nu ar avea cel mai ridicat nivel de eficienţă energetică.
  • Utilizează surse regenerabile de energie, precum aerul, soarele, apa sau solul, pentru a diminua amprenta de carbon
  • Instrumentele de măsurare a energiei îți permit optimizarea consumului de energie
  • Tehnologiile de vârf, precum inverterul și Bluevolution maximizează eficienţa
Fiabilitate

Cu o experienţă de 90 de ani, ştim cum să dezvoltăm soluţii de climatizare fiabile.
  • Dealerii autorizaţi Daikin, precum IT AIR PRINT , garantează serviciile profesionale
  • Testarea continuă în cadrul procesului de producţie garantează politica noastră de zero defecte
  • Centrul nostru european de dezvoltare este lider în domeniul dezvoltării tehnologiilor de climatizareDenumiri similare la Pompa de caldura Daikin EHYHBH08AV32: EHYHBH 08 AV 32, EHYHBH 08AV32, EHYHBH08AV 32
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.